Aanpak en visie
De wereld maak ik graag een beetje mooier door het creëren van bijzondere en aansprekende interieurs. Dat is wat ik het liefst doe en als geen ander kan.

Hoe iemand leeft, wat zijn gewoonten en wensen zijn, is het startpunt voor elk ontwerp. Naast de bewoners is de architectuur van het huis een essentieel uitgangspunt. Hierin zijn zichtlijnen, routing, indeling, vormentaal en materialen van belang om het juiste evenwicht in een ruimte te creëren. Het ontwerpproces vindt dan ook altijd plaats in nauw contact met de opdrachtgever. Mijn portfolio is heel divers, van stijlvolle villa tot exclusieve lounge. Mijn dienstverlening begint bij een eerste schetsontwerp tot de uitwerking van een compleet interieurplan. Ik zorg dat alles naadloos op elkaar aansluit.

Elbers Interiors staat voor het realiseren van een volledig doordacht en integraal ontwerp. Een totaalconcept dat past bij de opdrachtgever en tevens voorziet in verrassende elementen op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en creativiteit. Ik ben pas tevreden als mijn opdrachtgever dat ook is!

Joyce Elbers
Na een studie Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academie heb ik ter verdere verbreding van mijzelf een bouwkunde en een management opleiding gevolgd. Na afronding van mijn studie heb ik mijn eigen bedrijf gestart. Tevens ben ik aan verschillende organisaties in de meubel en interieur branche verbonden geweest. Vanuit mijn onderneming werk ik voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

Over